Keresés
Close this search box.

Gyakori kérdések

A rendeléseket a GLS futárszolgálat viszi ki az általad megadott címre, ami lehet otthoni vagy akár munkahelyi is.

Csak GLS futárszolgálattal vagyunk szerződésben, kizárólag velük tudjuk küldeni a rendeléseket.
 Egy munkanapos kiszállítási határidővel dolgozunk, a munkanapokon 12:00-ig leadott rendelésed már a következő munkanapon megérkezik hozzád. Hétvégi csomagfeladás és kiszállítás nincs.

A szállítási költség 3000 Ft alatti rendelés esetén 1350 Ft. 
3001-10 000 Ft közötti rendelés esetén 990 Ft.
10 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.

Minden GLS futárnál van bankkártya leolvasó, így az utánvéttel megrendelt csomagokat is tudod a bankkártyád segítségével kifizetni.

Kizárólag webáruházként üzemelünk, bolthelyiséggel nem rendelkezünk így a hatályos jogszabályok értelmében személyes átvételt nem tudunk biztosítani.

Webáruházunkban csak raktáron lévő termékeket tudsz megrendelni. Azoknál a termékeknél amik jelenleg nincsenek raktáron egy “Készlet értesítő” feliratú gombot találsz a “Kosár” gomb helyén. Erre kattintva megtudod adni az e-mail címedet, a rendszer automatikusan küldeni fog neked értesítést ha a szóban forgó termék újra raktáron van és rendelhető.

Webáruházunk elektronikus számlázást használ. A csomagod feladásának napján egy automatikus e-mailt kapsz tőlünk, amiben megtalálható a rendelésedhez tartozó számla és további szállítási információk is. A számlát nem kell kinyomtatnod, elektronikus formában érvényes és a NAV által is elfogadott. Amennyiben nem találod az e-mailt, kérlek jelezd felénk.