Keresés
Close this search box.

Bemutatkozás

Szia!

Dragon Tímea vagyok, az oldal megálmodója.

Az autó kiegészítő gyártók/kereskedők hajlamosak megfeledkezni arról, hogy bizony közel ugyanannyi női sofőr van mint férfi.
Pedig mennyivel szebb és vidámabb az utazás, ha az autónkat is a saját stílusunkra tudjuk formálni, nem igaz?

Több mint 10 éves autó alkatrész online kereskedelmi tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy elindítom a CsajosAutó Webáruházat 2015-ben.
Ez az első olyan autós webáruház, ami kifejezetten ránk, Nőkre koncentrál, végre… 🙂

Legyen a kedvenc színed a pink, sárga, piros vagy akár a klasszikus fekete, nálunk biztosan megtalálod azt, ami az autódat valóban a Te autóddá teszi majd.

Nézelődj, válogass, kérdezz bátran!

Női autó tulajdonosaként, csajos autó sofőrjeként egészen másként tekintünk az autóra.

Azt szeretnénk, hogy az autónk ugyanolyan otthonos legyen, mint a lakásunk, na és persze az sem árt, ha nemcsak a szürke vagy fekete műszerfalat, a hideg és rideg kormányt és gépeket kell néznünk sokszor akár naponta több órán át is.

Jobban érezzük magunkat akkor, hogyha csajos autó kiegészítőkkel, belső autó dekorral, utastér dekorációval dobhatjuk fel a szeretett járművünk esetleges szürkeségét és egyhangúságát.

A vicces autós kiegészítőkre szükségünk van, hiszen hangulatosabbá, kevésbé rideggé és gépies érzetűvé varázsolják számunkra az autót. Ezért a csajos utastér dekoráció, a vidám belső felszerelés segít oldani bennünk a feszültséget, amit a vezetés, a kellemetlen közlekedési szituációk, illetve a sietség, a rohanás okoz.

Nemcsak vicces autó kiegészítőkkel szeretjük azonban feldobni a mindennapjainkat, hanem azt is szeretjük, hogyha a hasznos autós kiegészítők is színesítik az autónk utasterét, ezért a számítástechnikai eszközökből, kütyükből is a csajos autós belső felszerelésre esik jól rendszeresen rápillantani.

Számos csajos autós kiegészítő, utastér dekoráció vagy belső felszerelés közül választhatunk akkor, amikor szebbé, csinosabbá, hangulatosabbá, otthonosabbá, vidámabbá, kedvesebbé, hasznosabbá kívánjuk tenni szeretett járgányunkat.

A csajos autó kiegészítő kiváló ajándéktárgy, hiszen olyasmi, amire nem biztos, hogy áldozna a megajándékozni kívánt személy, mégis szinte örökre szebbé, jobbá teheti annak életét. Sokszor azonban nem tudjuk, hogy mégis milyen színeknek, mintázatnak örülne leginkább a megajándékozni kívánt személy. Ezért, ebben az esetben különösen ajánljuk a csajos autó ajándékutalvány megvásárlását.

Ünnepek közeledtével érdemes megtekinteni a szezonális ajánlatainkat, különös tekintettel az év legszebb, legnagyobb és legcsillogóbb ünnepére, a karácsonyra. Ne feledd, hogy a csajos autó kiegészítőkhöz tökéletesen passzoló, stílusos és trendi ajándékcsomagolást is választhatsz webáruházunk kínálatából annak érdekében, hogy az összhatás még inkább lenyűgöző lehessen!